Politica de confidentialitate

www.accesImobil.ro - Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Această politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal (”Politica”) vă va informa cu privire la modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această Politică înainte de a utiliza Serviciile noastre.

În această Politică:

Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de internet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.

Platformă înseamnă paginile de internet, aplicațiile mobile, paginile de internet mobile sau alte proprietăți online prin care ne oferim Serviciile.


       1. Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Înregistrarea și alte informații despre cont

Când vă înregistrați pe Platformă, vi se va solicita în mod obligatoriu doar adresa de email nume prenume numar de telefon.

Comunicare prin funcția de chat de pe Platforma noastră

Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm informațiile pe care alegeți să le oferiți altor utilizatori prin intermediul acestei funcții.

Atunci când sunteți de acord în mod expres să participați la studiile privind interacțiunea cu clienții organizate ocazional de către www.accesimobil.ro, vom înregistra interacțiunea cu echipa noastră. Pentru fiecare studiu organizat de www.accesImobil.ro, vă vom oferi informațiile specifice despre modul în care prelucrăm datele dvs. personale și scopul pentru care o facem.


       2. Date pe care le colectăm automat, atunci când folosiți Serviciile noastre

Când interacționați cu Platforma noastră sau folosiți Serviciile noastre, colectăm automat următoarele informații despre dvs.:

Informații dispozitiv

  ·  Colectăm informații specifice dispozitivului, cum ar fi versiunea sistemului de operare, identificatorii unici. De exemplu, numele rețelei mobile pe care o utilizați. Asociem identificatorii dispozitivului cu contul dvs. accesImobil.ro.

Informații despre loc

  ·  În funcție de autorizațiile acordate pe dispozitivul dvs., dacă publicați un articol pe Platforma noastră, colectăm și prelucrăm automat informații despre locația dvs. actuală. Utilizăm tehnologii diverse pentru a determina locul, inclusiv adresa IP, GPS, punctele de acces Wi-Fi și turnurile mobile. Datele dvs. de loc vă permit să vedeți articole de utilizator lângă dvs. și vă ajută să postați articole din locul dvs. 

Date despre Client și Autentificare

  ·  Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.

Date de tip Clickstream

  ·  Colectăm informații despre activitatea dvs. pe Platforma noastră, care includ paginile de internet din care ați accesat Platforma noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. cu aceste tipuri de publicitate, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul Platformei noastre.


       3. Date de la terți sau surse disponibile public.

Primim datele dvs. personale de la diverși terți și din surse publice, după cum urmează:

3.1  Anumite informații de natura tehnică și de utilizare de la furnizori de analize, cum ar fi Google.

3.2  Informații de contact referitoare la operațiunile de afaceri din rețelele de publicitate, cum ar fi furnizorii de date în legătură cu operațiunile și partenerii de servicii. (Exemplu: date despre activitatea de afaceri)

3.3  Datele privind utilizarea serviciilor din Platformă, aferente Serviciilor sau tranzacțiilor. (Exemplu: date direct legate de anunțurile publicate pe platformă pentru a preveni frauda și raportarea unor astfel de cazuri entităților respective).


       4. Colectăm date de la minori?

Serviciile noastre nu sunt destinate minorilor sub 18 ani și nu colectăm intenționat date de la persoane sub 18 ani. Dacă constatăm că o persoană sub 18 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, le vom șterge imediat.

       5. De ce procesăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

  ·  În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.;

  ·  În cazul în care ne oferiți consimțământul dvs. explicit (de exemplu, în cazul înregistrărilor audio și video);

  ·  Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură;

  ·  Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală;

În anumite circumstanțe, este posibil să prelucrăm și date cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța cu privire la scopul și categoria de date cu caracter personal pe care le prelucrăm în momentul în care cerem consimțământul dvs.

Am descris mai jos modul în care folosim datele dvs. personale și temeiurile juridice pe care ne bazăm în acest sens. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime, unde este cazul.


       6. Pentru acordarea accesului și furnizarea Serviciilor prin Platforma noastră

  -  Dacă vă conectați utilizând numărul de telefon mobil sau id-ul dvs. de e-mail, vă vom folosi adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și pentru a vă da acces la Platformă.

  -  Dacă vă conectați utilizând contul dvs. Facebook, folosim numele dvs. de familie și numele de familie din profilul dvs. de pe Facebook și adresa de e-mail Facebook pentru a vă identifica ca utilizator și a vă oferi acces pe Platformă.

  -  Utilizăm adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă da sugestii și recomandări despre Serviciile noastre care ar putea fi de interes pentru dvs.

  -  Prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs. și pe baza interesului nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi Servicii care v-ar putea interesa.


       7. Pentru îmbunătățirea experienței dvs. pe Platformă

  7.1  Utilizăm datele de tip clickstream pentru:

  ·  a vă oferi un conținut personalizat, cum ar fi să vă oferim rezultate de căutare mai relevante atunci când utilizați Serviciile noastre.

  ·  a determina cât timp petreceți și în ce mod navigați pe Platformă pentru a vă înțelege interesele și a îmbunătăți Serviciile noastre pe baza acestor date. De exemplu, vă putem oferi sugestii privind conținutul pe care îl puteți vizita pe baza conținutului pe care ați făcut clic.

  ·  a monitoriza și raporta eficiența furnizării de campanii partenerilor noștri de afaceri și analiza internă a afacerilor.

  ·  a împiedica afișarea de prea multe orice a acelorași reclame la același utilizator.


       8. Utilizăm datele dvs. de locație pentru următoarele scopuri:

  ·  pentru a compila informații anonime și agregate despre caracteristicile și comportamentul utilizatorilor www.AccesImobil.ro, inclusiv în scopul analizei de afaceri, segmentării și dezvoltării profilurilor anonime.

  ·  pentru a îmbunătăți performanța Serviciilor noastre și pentru a personaliza conținutul pe care îl direcționăm către dvs. De exemplu - cu ajutorul datelor de localizare afișăm anunțurile care se află în vecinătatea dvs. pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărare.

  ·  pentru a măsura și a monitoriza interacțiunea dvs. cu bannerele publicitare terțe plasate pe Platforma noastră.

  Cu ajutorul datelor dvs. de înregistrare, care includ emailul și un număr de identificare, determinăm diferitele dispozitive (precum calculatoare personale, telefoane mobile, tablete) prin intermediul cărora accesați Platforma. Acest lucru ne permite să asociem activitatea dvs. pe Platformă pe diferite dispozitive și ne ajută să vă oferim o experiență adecvată indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

  Noi prelucrăm informațiile de mai sus pe baza interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Platforma noastră și a îndeplini în mod adecvat contractul cu dumneavoastră.


       9. Pentru a vă furniza o Platformă sigură

  -  Utilizăm datele din jurnale și identificatorii unici de dispozitiv pentru a administra și proteja Platforma (inclusiv depanare, analiză de date, testare, prevenire fraudă, întreținere sistem, suport, raportare și găzduire de date).

  -  Analizăm comunicările făcute prin intermediul funcției noastre de chat pentru a preveni frauda și pentru a promova siguranța prin blocarea mesajelor spam sau a mesajelor abuzive care pot fi trimise de orice alt utilizator către dvs.

Noi prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs., pentru a ne îmbunătăți serviciile și pe baza interesului nostru legitim de a preveni frauda.


       10. Pentru a vă oferi un serviciu performant de asistență pentru clienți

  -  Înregistrăm conversațiile dvs. cu membrii echipei de relații cu clienții sau cu membrii echipei de vânzări, doar sub rezerva acordului dvs. explicit;

  -  Dacă sunteți de acord să participați la studiile de interacțiune cu clienții, organizate ocazional de www.accesImobil.ro, vom filma interacțiunea dvs. cu echipa noastră, cu scopul de a îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim dvs., clientul nostru.

Prelucrăm datele personale mai sus menționate pentru a analiza ulterior interacțiunea dvs. cu echipa noastră de relații cu clienții sau cu membrii echipei de vânzări (după caz) și pentru a îmbunătăți modul în care membrii echipei noastre deservesc clienții www.accesImobil.ro.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment și gratuit, prin transmiterea unei solicitări către www.accesImobil.ro, la datele de contact [email protected]. Toate activitățile de prelucrare efectuate până la momentul retragerii consimțământului rămân valabile.


       11. Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?

  Este posibil să modificăm din când în când această Politică. Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail sau prin Platformă. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă puteți închide contul accesând setarea contului și selectând ștergerea contului.


       12. Drepturile dvs.

  În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legislației privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal.

  Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, mergeți la setările contului/de confidențialitate sau contactați-ne folosind [email protected].

  Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces a persoanei vizate"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă le prelucrăm în mod legal.

  Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

  Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

  Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, pentru anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs.

  Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.

  Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

  Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

  Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

  Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

  În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor.

  Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs. În acest sens,  vă rugăm să contactați Ofițerul de Protecție a Datelor folosind [email protected].


       13. Comunicare și Marketing

  Vom comunica cu dvs. prin e-mail, prin SMS sau printr-o notificare din aplicație în legătură cu Serviciile/Platforma pentru a vă confirma înregistrarea pe Platformă, pentru a vă informa în cazul în care înregistrarea anunțurilor este efectivă/a expirat și pentru alte mesaje tranzacționale în legătură cu Serviciile noastre. Deoarece este imperativ ca noi să vă furnizăm astfel de mesaje tranzacționale, este posibil să nu puteți renunța la astfel de mesaje.

  Cu toate acestea, puteți să ne cereți să nu mai trimitem comunicarea dvs. de marketing în orice moment, accesând link-ul de dezactivare din e-mail sau SMS-ul trimis sau prin modificarea setărilor de comunicare din contul dvs. În cazul în care aveți probleme în modificarea acestor setări, vă rugăm să ne contactați folosind [email protected].

  Este posibil să primiți comunicări de marketing de la noi dacă:

  ·  ați solicitat astfel de informații de la noi;

  ·  utilizați Platforma sau Serviciile noastre;

  ·  ne-ați furnizat detaliile când ați intrat într-o competiție; sau

  ·  v-ați înregistrat pentru o promoție.


       14. Furnizori de servicii terțe: Utilizăm furnizori de servicii terțe pentru a ne ajuta să furnizăm anumite aspecte ale Serviciilor noastre, de exemplu, echipamente de stocare în cloud precum Amazon Web Services și Microsoft Azure.

  Furnizorii de servicii pot fi localizați în interiorul sau înafara zonei "SEE".

  Efectuăm controale asupra furnizorilor de servicii terțe și le solicităm să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu le permitem să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii și le permitem doar prelucrarea datelor personale în scopuri specifice și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

  Furnizori de publicitate și de analiză: Pentru a îmbunătăți Serviciile noastre, uneori vom distribui informațiile dvs. neidentificabile furnizorilor de servicii de analiză (data analytics) care ne ajută să analizăm modul în care persoanele vizate utilizează Platforma/Serviciul nostru. Împărtășim informațiile dvs. cu ei în formă neidentificabilă pentru monitorizarea și raportarea eficacității livrării de campanii către partenerii noștri de afaceri și pentru analiza internă a companiilor. Pentru mai multe detalii despre agenții de publicitate și furnizorii de analize, consultați Politica noastră privind cookies.

  Organe de urmărire penală, autoritățile publice și altele: putem divulga datele dvs. personale organelor de urmărire penala, autorităților publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare. Putem alege să vindem, să transferăm sau să fuzionăm părți din afacerea noastră sau din activele noastre. Alternativ, putem căuta să achiziționăm alte afaceri sau să fuzionăm cu ele. Dacă are loc o schimbare în compania noastră, atunci noii proprietari pot utiliza datele dvs. personale în același mod ca cel descris în această declarație de confidențialitate.

  Informații disponibile publicului: Când postați un articol în scopul unei vânzări utilizând Serviciile noastre, puteți alege să faceți anumite informații personale vizibile altor utilizatori www.accesImobil.ro. Acestea pot include numele, prenumele, adresa dvs. de email, locația dvs. și numărul de contact. Rețineți că toate informațiile pe care le furnizați altor utilizatori pot fi întotdeauna distribuite de aceștia altor persoane, prin urmare, vă rugăm să exercitați discreție în acest sens.       15. Unde stocăm datele dvs. și pentru cât timp?

  Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și prelucrate atât în interiorul, cât și în afara SEE, în servere securizate, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapidă a paginilor de internet sau a aplicațiilor mobile.

  Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am avut în vedere atunci când le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe de natură legală, contabilă sau de raportare.

  Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerarea valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și cerințele legale aplicabile.

  În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind contact@AccesImobil.ro.


       16. Măsuri tehnice și organizatorice privind securitatea prelucrării

  Toate informațiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate și am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate și necesare pentru a vă proteja datele personale. www.accesImobil.ro evaluează în permanență securitatea rețelei și gradul de adecvare al programului său intern de securitate a informațiilor, care este destinat: (a) să vă ajute să vă asigurați datele împotriva pierderii, accesului sau divulgării accidentale sau ilegale; (b) să identificați riscurile previzibile în mod rezonabil pentru securitatea www.accesImobil.ro (c) să minimizați riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor și prin testarea periodică. În plus, asigurăm că toate datele de plată sunt criptate utilizând tehnologia SSL.

  Rețineți că, în ciuda măsurilor pe care le-am implementat pentru a vă proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.


       17. Legături către website-uri terțe

  Platforma noastră poate conține trimiteri către pagini web sau aplicații ale terților. Dacă faceți clic pe una dintre aceste legături, rețineți că fiecare dintre aceste pagini sau aplicații va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți Platforma noastră, vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărei pagini web pe care o vizitați.


       18. Detalii de contact

  Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să verificați setările contului dvs. sau să contactați Ofițerul nostru pentru Protecția Datelor, folosind [email protected] sau prin secțiunea Asistență de pe Platforma noastră.

  Dacă doriți sa ne contactați pentru a solicita informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal puteți să trimiteți o scrisoare la adresa noastra: [email protected]

  E-Mail: [email protected]  Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, puteți contacta autoritatea locală reprezentată de către:

  Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor


  Website: www.accesImobil.ro